Добредојдовте на оваа веб-страница!

Производител на торбичка за издигнување (Stand Up Spout Pouch How to Fill Liquid)

Производител на торбичка за издигнување (Stand Up Spout Pouch How to Fill Liquid) (5)

Пренослива голема вреќа за вода

Spout Pouch е новонастаната торбичка за пакување за пијалоци и желе развиена врз основа на кеси за стоење.Структурата на торбичката за излив е главно поделена на два дела: млазница за вшмукување и торба за стоење.Делот за стоечка торба и обичната тристрана торба за заптивање во структурата се исти, обично се користат композитни материјали за да се соединат барањата на различни пакувања на храна.

Како да наполните течност во торбичката за излив?Постојат два начина за полнење на торбичката за издигнување: претходно полнење на устата и полнење на вшмукувачката млазница.Опремата за полнење пред устата е поевтина и е погодна за производители на мали серии и мали нарачки преку рачно работење и рачно вметнување на кеси.Недостатоците на предусното полнење се во голема мера два, едната е тоа што има празнина на предустата, по полнењето и запечатувањето не е особено убаво.Вториот е дека излезот на машината за полнење и полнење пред устата е релативно низок.

Производител на торбичка за издигнување (Stand Up Spout Pouch How to Fill Liquid) (4)

Торбичка за излив на сок и џем

Полнењето на вшмукувачката млазница исто така може да се подели на полуавтоматско и автоматско полнење.Полуавтоматското полнење на млазницата е рачно вметнување на вреќата за млазницата во машината за полнење, а ротирачката плоча на машината за полнење се ротира за полнење и конечно зашрафување на капачето.Полуавтоматска млазница за полнење обично е млазница со еден отвор.

Целосно автоматска е млазницата за вшмукување на грамофонот на машината за полнење што може автоматски на кесата, автоматско полнење, автоматско капаче за навртување.Всисната млазница на целосно автоматско полнење на вшмукувачката млазница е генерално млазницата за вшмукување со двојни отвори.

Производител на торбичка за подигнување (Stand Up Spout Pouch How to Fill Liquid) (3)

Пакувањето со кесичка Stanp up главно се користи во пијалоци со сокови, спортски пијалоци, желе за цицање, џем за сок за бебиња, храна за бебиња, зачини и други производи, покрај прехранбената индустрија, примената на некои детергенти, дневната козметика, медицинските материјали итн. Постепено се зголемува.

Производител на торбичка за издигнување (Stand Up Spout Pouch How to Fill Liquid) (1)
Производител на торбичка за издигнување (Stand Up Spout Pouch How to Fill Liquid) (2)

Време на објавување: Јуни-03-2019 година